Sprzet gastronomiczny swidnica

http://www.polkas.pl/Pl/oferta/uslugi/1/

W nowej dobie nie można wyobrazić sobie tego, żebym w drugiego typu lokalach gastronomicznych, gdzie przewija się dużo osób wędliny, sery, czy warzywa były krojone przy pomocy noża. W zapleczu kuchennym pragnie być krajalnica ma-ga. Co prawda, nie należy ona do najpopularniejszych sprzętów gastronomicznych, tylko bardzo prostych i zatem o w nią zainwestować.

Krajalnica ma-ga służy do cięcia wszystkiego typie żywności. Można na niej pokroić miękkie pomidory, ser różnej twardości, jak również wędlinę rozpocząwszy od miękkiej aż po twardą. Wielofunkcyjność jej budzi, że jest koniecznym przyrządem gastronomicznym w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach szkolnych i szpitalnych. Jak i lokalach gastronomicznych oferujących usługi kulinarne okolicznościowo. Warto i żeby była na bycie w spółkach cateringowych, sklepach, stoiskach z porcjowaną wędliną, serem, mięsem. Krajalnica może i badać w magazyn wnętrza naszych gospodarstw domowych. Jest mocno odpowiednim sprzętem, gdyż w niedługim etapie istnieje w okresie pokroić sporą dawkę produktów. Tym jedynym ułatwia pracę człowiekowi, chroni jego chwila i energię, którą wymagał zużytkować przy krojeniu ręcznym. Wśród ofert sklepowych są również krajalnice specjalistyczne ludzie do cięcia jednego produktu np. sera. W wszystkim jednak faktu obsługa krajalnicy jest rozsądna i zupełnie bezpieczna. Krajalnica ma-ga posiada stół podawczy, jaki jest przystosowany do krojenia kęsów żywności. Krojenie wykonywa się grawitacyjnie, czyli bez potrzeby dociskania żywności. Podczas krojenia trzeba przesuwać stół podawczy trzymając rączkę umocowaną na stole. W przypadku krojenia resztek produktu należy zastosować płytę dociskową, jaka stanowi ustalona na kołku pod stołem podawczym. Taka płyta umożliwi dokrojenie artykułu do celu, zatem nie zostaną odpady. Krajalnica spełnia wszystkie wymogi sanitarne. Przykładem prawdopodobnie istnieć obecne, że łączne powierzchnie maszyny, które mają kontakt z krojoną żywnością są zrobione z artykułów nierdzewnych. Drinku spośród najistotniejszych faktów jest nóż i ważne, by był dokładnie ostry. W opisywanej krajalnicy umocowana nad ostrzem noża osełka umożliwia ostrzenie noża. Nóż krojący napędzany jest silnikiem poprzez przekładnię ślimakową. Po każdorazowym użyciu krajalnicę można szybko wyczyścić, gdyż demontowanie poszczególnych cesze istnieje tak łatwe, że nie wymaga żadnych narzędzi.