Home Uncategorized Bizerba krajalnice serwis

Bizerba krajalnice serwis

written by admin Maj 8, 2017

Bizerba związana jest z przemysłem spożywczym od 1866 roku, nic to dziwnego, że widzi tę dziedzinę jak mało kto. Obowiązująca w 120 krajach, zatrudnia ponad 3300 pracowników, oferuje kompleksowe rozwiązania w terenie krojenia, ważenia, etykietowania, przetwórstwa i ochronie produktów spożywczych.
Gwarancja najdoskonalszej odmian
Uważając na pomocy, iż atrakcyjnie zapakowany i pokazany artykuł jest łatwo podejmowany przez mężczyzn a ma wizytówkę sklepu, Bizerba wyspecjalizowała się w pracy maszyn do krojenia pieczywa, wędlin i serów. Krajalnica Bizerba to krajalnica ręczna, półautomatyczna lub automatyczna. Ręczna krajalnica przeznaczona jest do produktów świeżych – boczku, szynki, ciężkiego i pieczonego mięsa, twardych warzyw i szynki. Krajalnice ręczne polecane są w zakładach firmowych, zakładach mięsnych, dużych kuchniach. Gwarantują czyste, gładkie cięcie, bezpieczeństwo oraz jakość krojenia. Krajalnica półautomatyczna wyposażona w stalowy nóż z chromowanym wyżłobieniem zezwala na zdobycie cienkich, gładkich plastrów o żądanej grubości i środku ułożenia (stos lub wachlarz). Wszystkie funkcje proste są w trybie ręcznym też w automatycznym.

Charakterystyka budowy
Krajalnica w duzi automatyczna jest daniem wielofunkcyjnym. Transportuje, kroi, porcjuje oraz układa plastry efektu w porządek dobry z planem wybranym przez operatora. Maszyna posiada elektroniczny panel sterowania z opcją ustawienia i zaprogramowania parametrów całego procesu. Wszystkie dania Bizerby wyróżniają się niezawodnością i trwałością. Zbudowane są z najsolidniejszych materiałów, które zapewniają utrzymanie warunków czystości i bezpieczeństwa pracy. Każde składniki instalacji są odporne na zajęcie wody też innych płynów, ponadto elementy tnące są proste w demontażu i czyszczeniu (niektóre można myć w zmywarkach). Opływowe kształty, solidna obudowa, wysoka i cicha praca, oferta książki w właściwie wszystkich warunkach, prosta obsługa, ekonomiczność pod względem energetycznym (mniejszy pobór od maszyn walce o 35-65%), precyzja krojenia (cienkie, równe plastry, bez poszarpanych krawędzi, do samego zaokrąglonego końca batona) – wszystko to stosuje Bizerbę w układzie liderów organizacji i rozwiązań dla przemysłu spożywczego.